THAI IM AROY

THAI IM AROY The Best Thai Food

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 325 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Im Aroy. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 22:45 Voor het eerst hier besteld. Moest lang wachten, maar denk dat dit lag aan het drukke tijdstip op de zondag. Het eten was het wachten waard, want het was heerlijk.
8 jun 2022 om 9:09 SUPER LEKKER ETEN. Mijn complimenten aan jullie GEWELDIGE kok. Eindelijk heb ik mijn geld goed besteed. Dit is een aanradder mensen, vers en LEKKER eten.
5 jun 2022 om 20:56 Was weer super
3 jun 2022 om 20:55 Altijd goed!
26 mei 2022 om 19:54 Héérlijk gegeten. Ga zeker vaker bestellen.
18 mei 2022 om 21:06 Super lekkere pad thai! Hadden niet pittig en medium pittig, had handig geweest als het gemarkeerd was. Maar daar kwamen we snel genoeg achter
15 mei 2022 om 21:58 Het was weer top. We werden gebeld over een lichte vertraging omdat de rijst nog niet klaar was. Dat waardeer ik zeer.
15 mei 2022 om 7:10 Altijd heerlijk en optijd bezorgd!
6 mei 2022 om 21:24 Very nice food!
1 mei 2022 om 23:11 Kwaliteit is heel consistent hier. Moet ik vaker doen
29 apr 2022 om 23:26 Ik heb al een aantal keer besteld en het eten is altijd goed! Bezorgtijden wisselen wel. De ene keer razendsnel en de andere keer ruim anderhalf uur. Misschien net pech. het weerhoudt mij in ieder geval niet om weer te bestellen, want het eten is top
22 apr 2022 om 17:07 Keurige bezorging binnen de geschatte tijd, eten zeer warm, mooie gevarieerde smaken en royale porties. Ik kom graag weer terug!