THAI IM AROY

Recentebeoordeling


5 sterren uit 471 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Thai Im Aroy. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2024 om 19:56 Nice taste, fast delivery
3 mei 2024 om 21:14 Het eten zelf was niks op aan te merken, echt heel erg lekker! Gerechten bom vol smaak. De bezorging is een ander verhaal, dik 2 uur moeten wachten
27 apr 2024 om 21:28 Heerlijk Thais eten en snel bezorgd door vriendelijke bezorger..
25 apr 2024 om 12:53 Erg lekker gegeten. Had mijn bestelling op 18.45 bezorgen gezet en ze belde zelfs of ze het eerder mochten brengen. Vriendelijke bezorger en lekker eten!
13 apr 2024 om 11:12 De tofu krad prakauw was heerlijk. Ik kom zeker terug.
12 apr 2024 om 20:57 Lekker!!
6 apr 2024 om 20:02 Was lekker, alleen ik had rijst besteld hoor en kreeg bami, we hadden erg trek dus niet meer de bestelling veranderd.
30 mrt 2024 om 21:38 Super lekker eten! En bezorgtijd altijd perfect op tijd. Ben heel tevreden! Het beste Thaise restaurant in de buurt!
29 mrt 2024 om 20:31 BESTE THAISE RESTAURANT VAN HOOFDDORP. LEKKER VERS EN VOL SMAAK, MIJN COMPLIMENTEN AAN DE CHEFKOK
10 mrt 2024 om 21:22 Het eten zoals altijd voortreffelijk! Altijd vers en altijd lekker. Vriendelijke mensen ook, wij bestellen hier graag! Deze keer echter wel een paar punten van kritiek: -er was geen mie (hoe dan?) -hotwings waren echt niet vers, vreselijk taai!
10 mrt 2024 om 0:31 beste curry en hotwings
3 mrt 2024 om 4:47 Very nice Thai food.